add wishlist add wishlist show wishlist add compare add compare show compare preloader

Free shipping on orders over € 30.

antiseptichealthy kidskidskidssunmaskschoolsuncaresuncreamsunscreen

Βρήκαμε τα προϊόντα φροντίδας που πρέπει να έχει το παιδί στη σχολική του τσάντα…

Βρήκαμε τα προϊόντα φροντίδας που πρέπει να έχει το παιδί στη σχολική του τσάντα…

 

Τώρα που τα παιδιά επιστρέφουν στα θρανία, εκτός από τον κατάλληλο σχολικό εξοπλισμό χρειάζονται και τα κατάλληλα προϊόντα που διασφαλίζουν την υγεία, τη διατροφή και την καθαρή και περιποιημένη τους εικόνα.

Διαλέξτε τα καλύτερα και βάλτε τα στην τσάντα του

Μην αγχωθείτε και αρχίσετε να γεμίζετε τη σχολική τσάντα με πολλά και περιττά. Αγοράστε μόνο τα απαραίτητα και σημαντικά που θα το προστατεύουν κυρίως από τον Covid-19, τα κουνούπια και την ηλιοφάνεια. Κι επειδή όπως και οι ενήλικες, έτσι και τα παιδιά έχουν ανάγκη από ένα σνακ ή τόνωση του οργανισμού, σας βρήκαμε κι εδώ μερικές έξυπνες λύσεις.

Αντισηπτικό: Είναι ίσως το πιο σημαντικό προϊόν που δεν πρέπει ποτέ να αποχωρίζεται το παιδί, είτε βρίσκεται μέσα στην τάξη είτε έξω για διάλειμμα. Διαλέξτε ένα αντισηπτικό πολύ καλής ποιότητας και σε πρακτική συσκευασία, για να το έχει μέσα στην τσάντα του ή πάνω στο θρανίο του. Παν μέτρον άριστον βέβαια, γι’ αυτό καλό είναι να το συμβουλεύσετε να το χρησιμοποιεί με μέτρο.

After bite: Αυτό το προϊόν βάζει φρένο στα ενοχλητικά τσιμπήματα κουνουπιών, μελισσών ή άλλων πετούμενων, όπως σκνίπες, σφίγγες κ.ά. Είναι σημαντικό να το έχει συνέχεια μαζί του, μέσα στην τσάντα του, γιατί όλο και κάποιο κουνούπι μπορεί να αρχίσει να τριγυρνά στο περιβάλλον του. Όμως, εξηγήστε του ότι πρέπει να το χρησιμοποιεί με μέτρο και προσοχή.

Μάσκες προστασίας: Μία συσκευασία με μάσκες μίας χρήσης, είναι η ιδανική λύση για να προστατεύεται από τον Covid-19. Σας προτείνουμε να τις έχει συνέχεια μέσα στην τσάντα του κι αν τυχόν λερωθεί η μάσκα που φορά, να την αλλάζει με καθαρή. Αν φυσικά προτιμάτε να καλύπτει το στόμα και τη μύτη του με υφασμάτινη μάσκα, φροντίστε να είναι πάντοτε καθαρή και να την πλένετε μετά από κάθε χρήση. Κι επειδή είμαστε φύσει αισιόδοξοι, έρχονται καλύτερες και πιο φωτεινές μέρες, γι’ αυτό μην αγοράσετε μεγάλες ποσότητες.

Αντιηλιακό: Η ηλιοφάνεια είναι ένα άλλο μείζον θέμα, επομένως μία πρακτική λύση είναι να του πάρετε ένα αντιηλιακό σε συσκευασία pocket size, για να το έχει συνέχεια μαζί του. Ενθαρρύνετέ το να βάζει συχνά και με τον σωστό τρόπο, ειδικά πριν βγει για διάλειμμα, για να προστατεύεται από την έκθεση στον ήλιο.

Υγρά μαντιλάκια: Υπάρχει παιδί που δεν θα λερωθεί έστω και λίγο, όταν παίζει ή τρώει; Όχι  φυσικά. Έτσι, καλό είναι να έχει μέσα στην τσάντα του και μία συσκευασία με μωρομάντιλα ή υγρά μαντιλάκια, για να τα χρησιμοποιεί όταν χρειάζεται.

Υγιεινά σνακ: Για να μην πάει στο κυλικείο και να επιλέξει κάποιο ανθυγιεινό σνακ, βάλτε στην τσάντα του ένα-δυο υγιεινά σνακ, όπως φρούτα, βιολογικά κράκερ, μπάρες δημητριακών κ.ά. Αυτά μπορούν να κρατήσουν το παιδί σας χορτάτο, μέχρι την ώρα του κυρίως γεύματός του.

Αυτά δεν μπαίνουν στην τσάντα. Μένουν στο σπίτι…

Παιδικά συμπληρώματα: Η τόνωση του οργανισμού είναι μία διαδικασία που είναι σημαντικό να επαναλαμβάνεται κατά περιόδους. Έτσι, μία επίσκεψη στο κοντινό σας φαρμακείο θα σας βοηθήσει να διαλέξετε το κατάλληλο συμπλήρωμα για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού του παιδιού σας, όπως βιταμίνη C ή βότανο εχινάκεια. Φυσικά, σας εισηγούμαστε να συμβουλευτείτε προηγουμένως τον παιδίατρό σας.

Αντιφθειρικό, προληπτικό σπρέι: Ως γνωστόν, οι ψείρες αγαπούν ιδιαίτερα τα μαλλιά των παιδιών. Επομένως, ένα καλό αντιφθειρικό σπρέι που θα τις απωθεί, είναι άκρως απαραίτητο, ειδικά τώρα που οι μαθητές επιστρέφουν στο σχολείο! Κάθε πρωί, ψεκάστε το τριχωτό της κεφαλής του παιδιού, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην περιοχή πίσω από τα αυτιά και στον αυχένα.

Για κάθε ενδεχόμενο, σας προτείνουμε να έχετε μονίμως στο ντουλάπι σας και ένα αντιφθειρικό σαμπουάν, έτσι ώστε σε περίπτωση που εντοπίσετε ίχνος παρουσίας ψειρών στα μαλλιά του, να καταφέρετε να τις αντιμετωπίσετε άμεσα και με αποτελεσματικό τρόπο.

Βρείτε ό,τι χρειάζεστε εδώ--> https://medone.com.cy/collections/back-to-school