add wishlist add wishlist show wishlist add compare add compare show compare preloader

Free shipping on orders over € 30.

5 εύκολες συμβουλές ομορφιάς για να βελτιώσετε το πρόσωπο, το δέρμα και τα μαλλιά σας!

5 εύκολες συμβουλές ομορφιάς για να βελτιώσετε το πρόσωπο, το δέρμα και τα μαλλιά σας!
Είτε είσαι αρχάριος ομορφιάς είτε ασχολείσαι  με το μακιγιάζ και τα μαλλιά για χρόνια, υπάρχει πάντα κάτι νέο που μπορείς να μάθεις. Έχοντας αυτό κατά νου, συγκεντρώσαμε μερικές από τις αγαπημένες μας συμβουλές και κόλπα, αυτά τα beauty hacks θα σε βοηθήσουν να κάνεις το μακιγιάζ σου να μοιάζει σαν να το έκανε ένας επαγγελματίας, αξιοποιώντας στο έπακρο τα αγαπημένα σου προϊόντα περιποίησης.
1.  Χρησιμοποιήσε βαζελίνη για ένα μανικιούρ χωρίς μουτζούρες.
.
Για να διατηρήσεις το μανικιούρ στα νύχια σου (και όχι στο δέρμα που περιβάλλει τα νύχια), εφάρμοσε λίγη βαζελίνη γύρω από το όριο όπου τελειώνουν τα νύχια  και αρχίζει το δέρμα σου. Περίμενε να στεγνώσει το μανικιούρ και μετά πλύνε τα χέρια σου— κάθε βερνίκι που έχει πέσει πάνω από τη βαζελίνη θα ξεπλυθεί αμέσως.
2. Εφάρμοσε ξηρό σαμπουάν πριν τον ύπνο.

Το Dry shampoo σώζει τη ζωή την τελευταία στιγμή όταν πρέπει να βρίσκεσαι κάπου, αλλά δεν έχεις χρόνο να πλύνεις τα μαλλιά σου. Αλλά μπορεί πραγματικά να ωφεληθείς περισσότερο από το μπουκάλι ξηρού σαμπουάν εάν το εφαρμόσεις πριν πάς για ύπνο. 
3. Χτυπήστε — μην τρίβετε — το άρωμα στους καρπούς σας.

Αυτή η απλή συμβουλή θα κάνει το άρωμά σου να διαρκέσει πολύ περισσότερο: Μην τρίβεις τους καρπούς μεταξύ τους για να εφαρμόσεις το άρωμα (το κάνει να φθείρεται πιο γρήγορα). Αντίθετα, χτύπα τους καρπούς σου μαζί. 
4. Σφράγισε τις βλεφαρίδες σου για να φαίνονται πιο γεμάτες.

Ένας γρήγορος τρόπος για να προσθέσεις βάθος στα μάτια σου χωρίς να χρησιμοποιήσεις eyeliner: στάμπα με μάσκαρα. Πιέζοντας απαλά τη μάσκαρα σου στο κάτω μέρος των βλεφαρίδων δίνεις μια πιο γεμάτη, πιο σκούρα όψη — σχεδόν σαν eyeliner, αλλά πιο φυσική.
5. Διάλεξε ένα concealer κάτω από τα μάτια για τις ανάγκες σου.

Έχεις μαύρους κύκλους;  Λεπτές γραμμές; Τα προβλήματα κάτω από τα μάτια του καθενός είναι διαφορετικά, οπότε φρόντισε να λάβεις υπόψη τις ανησυχίες του δέρματός σου και να επιλέξεις το καλύτερο concealer για τη δουλειά.