add wishlist add wishlist show wishlist add compare add compare show compare preloader

Free shipping on orders over € 30.

#Tips για λαμπερή επιδερμίδα όλο τον χρόνο

#Tips για λαμπερή επιδερμίδα όλο τον χρόνο
#Tips για λαμπερή επιδερμίδα όλο τον χρόνο

Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης, όπου καταγράφονται όχι μόνο τα συναισθήματα και οι σκέψεις του κάθε ενός, αλλά και όλη η «καλοπέραση» των διακοπών! Γι’ αυτό, αν θέλετε να αντιστρέψετε τις συνέπειες από τις κραιπάλες των τελευταίων ημερών και να ξεκινήσετε την καινούρια χρονιά ανανεωμένοι/ες, διαβάστε παρακάτω μερικές χρήσιμες συμβουλές.

Tip #1 Σωστή Διατροφή

Το Άλφα και το Ωμέγα για μια λαμπερή επιδερμίδα είναι μια καλή διατροφή, πλούσια σε βιταμίνες A, C, D3 και E, των οποίων η αντιοξειδωτική δράση βοηθά στην αύξηση παραγωγής κολλαγόνου και στην ανανέωση των κυττάρων του δέρματος.

Tip #2 Ενυδάτωση και πάλι ενυδάτωση

Μην ξεχνάτε όχι μόνο να πίνετε αρκετό νερό, αλλά και να χρησιμοποιείτε κρέμες ενυδάτωσης πρωί και βράδυ – αφού, βεβαίως, έχετε κάνει έναν καλό καθαρισμό της επιδερμίδας σας.

Tip #3 Κατάλληλα προϊόντα περιποίησης

Σημαντικό ρόλο στην υγιή επιδερμίδα παίζει και η σωστή επιλογή προϊόντων περιποίησης. Μην ξεχνάτε πως οι ανάγκες του δέρματος αλλάζουν ανάλογα με την εποχή. Έτσι, φροντίστε να διαφοροποιείτε τη ρουτίνα περιποίησης του προσώπου σας σύμφωνα με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν τη δεδομένη στιγμή.

Tip #4 Ξεκούραση και καλή ψυχολογία

Κι επειδή η λάμψη πάντα έρχεται από μέσα, προσπαθήστε να αποβάλλετε το άγχος από τη ζωή σας και να εντάξετε τη χαλάρωση, τον διαλογισμό, την καλή φυσική κατάσταση και τη θετική σκέψη. Δεν είχαν άδικο οι αρχαίοι ημών πρόγονοι όταν έλεγαν «νους υγιής εν σώματι υγιεί»!

#Attention: για οποιοδήποτε επίμονο δερματολογικό θέμα που μπορεί να προκύψει, απευθυνθείτε στον προσωπικό γιατρό ή δερματολόγο σας!