add wishlist add wishlist show wishlist add compare add compare show compare preloader

Free shipping on orders over € 30.

5 χειμερινές συμβουλές ομορφιάς για υγιές δέρμα

5 χειμερινές συμβουλές ομορφιάς για υγιές δέρμα

Μείνετε ενυδατωμένοι και μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε αντηλιακό.

Εάν η πρώτη σας σκέψη είναι ότι αυτό ακούγεται σαν συμβουλή για την περιποίηση του δέρματος για ζεστό καιρό, δεν είστε οι μόνοι. Αλλά όταν πρόκειται να έχετε δέρμα έτοιμο για τον χειμώνα, οι ειδικοί συμφωνούν ότι τα βασικά είναι αυτά που μετράνε. Στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι ακόμη πιο σημαντικά το χειμώνα, καθώς η ξηρότητα είναι η εχθρότητα του καθενός στο κρύο.

1. Ενυδάτωση από μέσα προς τα έξω.

Στόχος μας είναι να διδάξουμε στους ανθρώπους να παραμείνουν ενυδατωμένοι. Το χειμώνα, η ζέστη στο σπίτι κυριολεκτικά αφαιρεί την υγρασία από το σώμα μας. Αν δεν πίνουμε νερό, εμφανίζονται ενδεικτικά σημάδια στο πρόσωπό μας. Φυσικά ο χειμώνας είναι πολύ κρύος και έτσι όλοι παραπονιούνται για ξηρότητα. Διαπιστώνουμε λοιπόν ότι πολλοί άνθρωποι δεν πίνουν αρκετό νερό. Πρέπει να πίνετε ακόμα περισσότερο νερό το χειμώνα. Η χρήση ενυδατικού ορού είναι επίσης εξαιρετική για την ξηρότητα.

2.Φοράτε αντηλιακό!
Η νούμερο ένα θεραπεία αντιγήρανσης είναι το αντηλιακό όλο το χρόνο, συμπεριλαμβανομένων των πιο κρύων μηνών. Χρησιμοποιήστε SPF μετά την ενυδάτωση. Οι άνθρωποι σκέφτονται, “Ωχ, είναι χειμώνας, δεν χρειάζομαι αντηλιακό! Ο ήλιος είναι εξίσου δυνατός το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι. Αυτό ισχύει και όταν βρίσκεστε στο αυτοκίνητο. Το γυάλινο παράθυρο εντείνει τον ήλιο 10 φορές πιο δυνατό. Χρησιμοποιήστε οτιδήποτε SPF 30 ή μεγαλύτερο. 

3. Καθαρίστε, απολεπίστε και ενυδατώστε, έξυπνα
Η αφυδάτωση, η ξηρότητα και η ερυθρότητα προέρχονται από την είσοδο και την έξοδο από το ζεστό στο κρύο. Σας προτείνουμε μια πραγματικά υπέροχη ενυδατική κρέμα και τη χρήση ορών ενυδάτωσης, τα οποία μπορείτε να αναμίξετε με την ενυδατική κρέμα. Χρησιμοποιήστε ένα καθαριστικό λάδι ή βάλσαμο. Αυτά είναι καλά για την ενυδάτωση και την αφαίρεση του μακιγιάζ και εξισορροπούν το δέρμα. Προστατέψτε το δέρμα σας από το κρύο, αυξήστε την ενυδάτωση σας και μην ξεχάσετε να κάνετε απολέπιση. 

4. Πείτε ναι σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής

Η εφίδρωση βοηθά και αποτοξινώνει. Η άσκηση βοηθάει πάντα και φωτίζει το δέρμα. Φανταστείτε να το συνοδέψετε με ένα καλό πρόγραμμα περιποίησης δέρματος.  5. Μην παραλείπετε τις θεραπείες προσώπου
Το να έρθετε για τακτικές θεραπείες προσώπου είναι σημαντικό για αυτήν την εποχή του χρόνου. Επίσης, το peeling είναι απαραίτητο τον χειμώνα. Θέλετε να ρίξετε όλα τα νεκρά κύτταρα από την κακοποίηση του καλοκαιριού. Τα peelings βοηθούν στη μελάγχρωση που μπορεί να έχετε πάρει το καλοκαίρι.