add wishlist add wishlist show wishlist add compare add compare show compare preloader

MEDONE - Δωρεάν αποστολή (για παραγγελίες άνω των €30)

Αλλεργίες vs. Εσύ

Αλλεργίες vs. Εσύ

STOP στις αλλεργίες:

Καιρός να τις νικήσετε…οριστικά!

Δεν θα σας αφήσουμε να παραμείνετε «κλειδωμένοι» στο σπίτι, επειδή η φύση δεν είναι -πάντα- σύμμαχός σας. Η μάχη σας με τις εποχιακές αλλεργίες τελειώνει, επιτέλους, κάπου εδώ…γιατί σήμερα θα μάθετε ποια είναι τα συμπτώματά τους και πώς μπορείτε να τις  αντιμετωπίσετε.

Αυτά φταίνε για όλα…

Συνήθως η γύρη από τα δέντρα, τα αγρωστώδη και τα ζιζάνια ευθύνονται για τα ενοχλητικά συμπτώματα. Τα σπόρια μούχλας, που ευνοούνται από υγρές συνθήκες, μπορούν επίσης να επιδεινώσουν την κατάσταση.

Συμπτώματα αλλεργιών

Δεν είναι ούτε πολλά ούτε λίγα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλα τους είναι…ενοχλητικά. Συνήθως η μύτη σας «βουλώνει», δημιουργώντας δυσκολία στην αναπνοή. Η ρινική καταρροή σάς κρατάει σε απόσταση από τον κόσμο, ενώ τα επαναλαμβανόμενα φτερνίσματα σάς χτυπούν το καμπανάκι ότι κάποια αλλεργία εμφανίστηκε στο προσκήνιο. Όσο για τη φαγούρα στα μάτια, τη μύτη, τον ουρανίσκο ή τον λαιμό…δεν το συζητάμε. Ζόρικη κατάσταση. Άστε που τα μάτια σας είναι διαρκώς κόκκινα και δακρυσμένα.

Όλα αυτά είναι διάφορα συμπτώματα αλλεργιών και διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο. Κάποιοι εκδηλώνουν τα περισσότερα, κάποιοι μερικά και κάποιοι…σχεδόν όλα.

Νικήστε τις αλλεργίες

Παραμείνετε σε κλειστούς χώρους, όταν η συγκέντρωση γύρης αγγίζει υψηλά επίπεδα, παραδείγματος χάριν κατά τις πρωινές ώρες.

Είναι σημαντικό να πλένετε τα μαλλιά και τα ρούχα σας, μετά από κάθε βόλτα στη φύση.

Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν πρέπει να επιλέξετε αντιισταμινικά ή ρινικά σπρέι ή και κολλύρια για να απαλύνετε ή να απαλλαγείτε από τα συμπτώματα.

Μάθετε πως σε σοβαρές περιπτώσεις η ανοσοθεραπεία ενδέχεται να διορθώσει σταδιακά την εκτροπή του ανοσοποιητικού συστήματος που προκάλεσε την αλλεργία.

Ανακαλύψτε https://medone.com.cy/collections/αλλεργίες επιλεγμένα προϊόντα για να απαλλαγείτε από τις αλλεργίες και να ενισχύσετε το αναπνευστικό και ανοσοποιητικό σας.

1 + 2 Tips

Ενημερωθείτε: Συμβουλευτείτε τον αλλεργιολόγο σας για τα αλλεργιογόνα που σας επηρεάζουν.

Παρακολουθήστε: Mετεωρολογικές προβλέψεις που αφορούν συγκεντρώσεις γύρης.

Φροντίστε τον εαυτό σας: Καλός ύπνος, υγιεινή διατροφή και άσκηση μπορούν να ενδυναμώσουν το ανοσοποιητικό σας.

Να θυμάστε πως…

Οι εποχιακές αλλεργίες δεν είναι επικίνδυνες, αλλά μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής. Επίσης η σωστή διάγνωση και θεραπεία μπορούν να σας βοηθήσουν να απολαύσετε την ανθισμένη άνοιξη.